Recenze - FooEvents

Co říkají naši zákazníci?

Více než 10 000 spokojených zákazníků používá FooEvents k prodeji vstupenek a správě svých akcí!

Odeslat recenzi

Rádi bychom se dozvěděli, co se vám osvědčilo a na čem je třeba ještě zapracovat.
Odeslat recenzi →

WordPress.org

Pozitivní recenze skutečně pomáhají šířit informace o úložišti zásuvných modulů WordPress.org.
Odeslat recenzi →

Aplikace Check-in

Řekněte nám o svých zkušenostech s používáním bezplatných aplikací FooEvents Check-ins.
iOS | Android

Hvězdičkové hodnocení

19. dubna 2024

Tento systém vstupenek používáme pro všechny naše akce.

Jsme středně velká eventová agentura v Německu a tento systém používáme pro všechny naše akce (100-7000 osob). Nikdy jsme neměli žádné problémy se vstupem nebo vstupenkami. Vždy se stane, že lidé nahlásí, že nedostali vstupenku, ale to je většinou chyba samotných lidí (spamový filtr). Tento plugin/systém vstupenek mohu jen doporučit všem, kteří nechtějí platit velké poplatky nějakým filemanům. Instalace na WordPress je dětsky jednoduchá. Jednou jsme měli menší problém se stránkou, ale podpora ho rychle vyřešila. 10 hvězdiček za podporu 😉

- Henning Klus (Emsland Beach Festival)

4 hvězdičky
7. března 2024

FooEvents je vynikající zásuvný modul. Používám ho k prodeji svých hobby kurzů na svých webových stránkách. Je dokonale integrovaný s WooCommerce, což usnadňuje život. Podpora je rychlá a profesionální. Doporučuji ho 100%!

- Susan, ChezSusan.ch

4 hvězdičky
18. října 2023
Rychlé nastavení, skvělé funkce a špičková podpora
Potřeboval jsem rychlé řešení pro klienta, aby mohl na svých stránkách nabízet individuální sezení. Toto nastavení bylo rychlé a docela intuitivní! Funguje perfektně pro to, co zde potřebujeme. Tento produkt je také dobře zdokumentován a je snadné postupovat podle pokynů. Tým podpory FooEvents jako vždy reaguje, je vstřícný a je radost s ním pracovat, když se objeví otázky a já potřebuji pomoc. Marc Hindley
Hvězdičkové hodnocení
22. dubna 2022
"Společnost FooEvents pro mě prodala více než 100 000 vstupenek. Od objevení FooEvents v roce 2020 je to jen lepší a lepší. Podpora je úžasná, flexibilita pluginu je skvělá a změnila mé podnikání v oblasti webdesignu."
- Fiona Dawson

Hvězdičkové hodnocení

"Reakce zákaznického servisu je vynikající - velmi rychlá a efektivní reakce na dotazy týkající se vstupenek, což usnadnilo počáteční interakci. Velkorysá sleva pro neziskové organizace na produkty je pro nás jako malou neziskovou organizaci velkou pomocí - děkujeme!"

Helen

Hvězdičkové hodnocení
28. července 2023
K FooEvents jsem přišel zejména kvůli jeho kompatibilitě se snímači čárových kódů, ale musím říct, že je to jednoznačně nejlepší a nejflexibilnější nástroj pro pořádání akcí, který jsem používal, pokud jde o seznamy, možnosti rezervací a správu vstupenek.
Marc Hindley
Hvězdičkové hodnocení
13. dubna 2022
"Službu FooEvents používám již pro řadu klientů. Všichni jsou nadšeni a flexibilita je bezkonkurenční. Rozsáhlá dokumentace vás rychle uvede do provozu, a pokud se někdy potřebujete obrátit na podporu, její reakční doba a odhodlání řešit případné problémy jsou vynikající. Vřele doporučuji!"
Scott Spence

Hvězdičkové hodnocení

"Skvělé futures za vynikající cenu a skvělou podporu."

- onbir

Hvězdičkové hodnocení
13. května 2022
"Před několika lety jsem byl na trhu a vyzkoušel jsem několik jiných řešení e-ticketingu. Od té doby, co jsem našel FooEvents, jsem se neohlédl zpět, Je to vše, co jsem hledal. Díky neustálým aktualizacím zavedli funkce, o kterých jsem ani nevěděl, že je potřebuji a na které se budu tak moc spoléhat. Je to opravdu skvělý produkt s ohledem na organizátory akcí a jejich zákazníky."
Vernon Jean

Hvězdičkové hodnocení

"Úžasný plugin, miluji ho! Aplikace FooEvents Check-ins je také opravdu skvělá."

Malexismus

Hvězdičkové hodnocení

"Společnost FooEvents na mě udělala velký dojem! Zakoupil jsem jej před několika hodinami a již jsem spustil velmi složitou událost. No - s jinými pluginy to bylo složité - s vaším je to snadné!"

Maya W

Hvězdičkové hodnocení
"Ya'll jsou úžasní - váš tým podpory je velmi citlivý, příjemný a vždy odpoví na můj aktuální dotaz. V dnešní době je to velmi vzácné. 🙂 Děkuji!"
Erin Merritt 

Hvězdičkové hodnocení

"Jedná se o vynikající zásuvný modul. Když jsem měl problém, který byl způsoben jiným konfliktním pluginem, autor nabídl obrovskou pomoc a pokračoval v nabídce vrácení peněz, pokud by to nemohlo být opraveno.
Stejně jsme to opravili, ale měl jsem jistotu, že autor se plně věnuje spokojenosti zákazníků.
Vydávání jízdenek a odbavení přes telefon je skvělé! Snadno 5 hvězdiček!"

webfoleo

Hvězdičkové hodnocení
"Výhodou FooEvents je, že vám umožňuje soustředit se na řízení událostí. Mnoho jiných pluginů se zaměřuje na kalendář a to nepovažuji za důležité. Váš plugin s různými doplňky pokrývá většinu požadavků."
Michael

Hvězdičkové hodnocení

"Vypadá to dobře, funguje to a je to jednoduché! Je to řešení pro někoho, kdo chce, aby jeho akce probíhaly hladce a dokonce vypadaly efektně. Velmi se mi líbí funkce skenování čárových kódů a aplikace FooEvents Check-ins. VELMI SPOKOJEN. Děkuji!"

Joundrichi

Hvězdičkové hodnocení

"Systém FooEvents používáme již druhým rokem a je stále lepší."

Daniel

Hvězdičkové hodnocení

"Snadno se instaluje a konfiguruje a je ideální pro potřeby mého klienta (pokladna místního uměleckého centra)."

JonTarrant

Hvězdičkové hodnocení

"Skvělý produkt! Protože provozujeme jen několik akcí ročně, vyhýbáme se nutnosti používat webové stránky třetích stran, které si berou 5%+ z prodeje vstupenek. Podpora je také vynikající!"

Justin

Hvězdičkové hodnocení

"S přibývajícími novými funkcemi, které jsou vyvíjeny/vydávány. Je to úžasný plugin pro to, co dělá. Snadno se používá a je bohatý na funkce. Děkuji!"

Daziaus

Hvězdičkové hodnocení

13. března 2023

"Nakonec jsem se rozhodl pro FooEvents, protože je to jediný plugin na trhu, který má funkci "opravdové" vícedenní události, která nám umožňuje zadávat vícedenní události, které NEJSOU v následných dnech. Protože jsem tento plugin předtím nepoužíval, měl jsem několik problémů s nastavením, které jsem e-mailem zaslal podpoře a v obou případech jsem dostal odpověď do 24 hodin. Skvělý plugin pro události, pracuji na všech doplňcích, protože mají další skvělé funkce pro organizátory událostí. Doporučuji si tento plugin pořídit."

Brett

Hvězdičkové hodnocení

"Tento plugin naprosto miluji, je to přesně to, co jsem už nějakou dobu potřeboval, a funguje to skvěle. Jsem v úžasu nad vaší zručností!"

Hannah

Hvězdičkové hodnocení
"FooEvents je skvělý plugin pro správu vstupenek na události. Použil jsem ho pro mezinárodní veletrh a výsledek byl vynikající. Doporučuji ho 100%! "

javiromero

Hvězdičkové hodnocení

"Před FooEvents jsem vyzkoušel řadu pluginů pro ticketing - všechny slibovaly různé funkce a většinu z nich nedodaly za přemrštěnou cenu. FooEvents dělá přesně to, co jsem potřeboval."

Sithra

Hvězdičkové hodnocení

"Pokud plánujete akci a hledáte řešení pro prodej vstupenek, doporučujeme vám, abyste se poohlédli po společnosti FooEvents. Spojením výkonu WordPress a WooCommerce vznikl opravdu úžasný balíček doplněný o čárové kódy vstupenek a mobilní odbavovací aplikaci."
Hotel Maps Pro

Hvězdičkové hodnocení

"Toto je plugin pro události."

digit89

Hvězdičkové hodnocení

"Skvělý plugin pro prodej vstupenek prostřednictvím WooCommerce. Přizpůsobitelné vstupenky a skenovací aplikace pro chytré telefony jsou úžasné!"

eastcoastliquor

Hvězdičkové hodnocení
21. ledna 2023
"Velmi oceňuji používání těchto rozšíření pro WooCommerce, protože vyhovují téměř všem mým potřebám v oblasti ticketingu. Tým podpory je také opravdu efektivní a věnuje se všem druhům požadavků, jakmile nám může pomoci a usnadnit naše zkušenosti."
Jeff
Hvězdičkové hodnocení
9. února 2023
"Jeden z nejlepších pluginů, které jsem použil... Tým podpory je skvělý. Děkuji vám, kluci..."
Tolis

Hvězdičkové hodnocení

"Tak pohodlné, krásné a jednoduché rozhraní se snadným používáním. Vše funguje podle očekávání a odbavení je díky tomu hračka."

Salara

Hvězdičkové hodnocení

"Snadné použití a téměř dokonalá integrace s WooCommerce. Podpora FooEvents je velmi vstřícná a nápomocná a mnohokrát zachránila situaci!"
JJ Heilbron

Hvězdičkové hodnocení

"Velmi stabilní a skvěle spolupracuje se všemi našimi dalšími aplikacemi. V našem systému je prakticky beztížný!"

sdinvestor2k

Hvězdičkové hodnocení

"FooEvents je pro nás záchranou!!! Kvůli pandemii jsme potřebovali rychlé řešení pro online prodej vstupenek a žádný vývojář to nechtěl udělat hned, takže nám zbyla možnost WordPress a FooEvents byl přesně ten plugin, který jsme potřebovali."

Bartok

Hvězdičkové hodnocení

"Wild Africa Experiences, vlastní náš osud s FooEvents. Možnost měnit dostupnost za běhu byla opravdu posilující. Vlastní nákupní cyklus a možnost pomáhat zákazníkům s dotazy je mnohem jednodušší."
- Zážitky z divoké Afriky

Hvězdičkové hodnocení

"Skvělý produkt, protože provozujeme jen několik akcí ročně, vyhýbáme se nutnosti používat webové stránky třetích stran, které si z prodeje vstupenek berou 5%+. Podpora je také skvělá."

- Justinth

Hvězdičkové hodnocení

"Testoval jsem všechny vaše konkurenty, ale FooEvents je zdaleka nejlepší."

Andre H 

Hvězdičkové hodnocení

"Úžasný plugin, miluji to, aplikace je opravdu skvělá!"

Nubesti

Hvězdičkové hodnocení

"Vypadá to opravdu dobře, funguje to a je to jednoduché! Je to možnost pro někoho, kdo chce, aby jeho akce fungovaly rychle a dokonce vypadaly efektně. Čárový kód a aplikace se mi opravdu líbí. VELMI SPOKOJEN. Velmi snadné použití, děkuji!"

joundrichi

Hvězdičkové hodnocení

"Po vybalení z krabice to prostě fungovalo, což bylo skvělé pro zahájení našeho projektu. Nastavení je poměrně přímočaré a není složité, jakmile se zorientujete v základní logice nastavení události."

Stefan

Důvěryhodnost těchto značek

Logo 3Logo 4Logo 11 Logo 2 Logo 5 Logo 6 Logo 7 Logo 8 Logo 9 Logo 10 Logo 1

Záruka vrácení peněz bez námitek

Pevně stojíme za svými produkty a rádi vám vrátíme peníze za 100%, pokud o to požádáte do 7 dnů od původního data nákupu.

Envato Trending Sml

Trendsetter

Envato Topseller Sml

Týdenní bestseller

Envato Elite Sml

Elitní autor

Envato Featured Sml

Doporučené stránky

Envato - milník jedné miliardy

Člen milníku

Úroveň autora 8

Úroveň autora 8

Nákupní košík