Beoordelingen - FooEvents

Wat zeggen onze klanten?

Meer dan 10.000 tevreden klanten gebruiken FooEvents om tickets te verkopen en hun evenementen te beheren!

Een beoordeling indienen

We horen graag wat voor jou goed heeft gewerkt en waar nog aan gewerkt moet worden.
Beoordeling indienen →

WordPress.org

Positieve recensies echt helpen verspreiden het woord op de WordPress.org plugin repository.
Beoordeling indienen →

Check-ins apps

Vertel ons over jouw ervaring met het gebruik van de gratis FooEvents Check-ins apps.
iOS | Android

Ster

19 apr 2024

We gebruiken dit ticketsysteem voor al onze evenementen

Wij zijn een middelgroot evenementenbureau in Duitsland en gebruiken dit systeem voor al onze evenementen (100-7000 mensen). We hebben nog nooit problemen gehad met toegang of tickets. Het gebeurt altijd dat mensen melden dat ze geen ticket hebben gekregen, maar dat is meestal de schuld van de mensen zelf (spamfilter). Ik kan deze plugin/ticketsysteem alleen maar aanraden aan iedereen die geen grote bedragen wil betalen aan filemen. Installeren op WordPress is kinderspel. We hebben een keer een klein probleempje gehad met een pagina, maar support loste het snel op. 10 sterren voor de support 😉

- Henning Klus (Emsland Strandfestival)

4 sterren
7 maart 2024

FooEvents is een uitstekende plugin. Ik gebruik het om mijn hobbyklassen te verkopen op mijn website. Het is perfect geïntegreerd met WooCommerce, wat het leven makkelijker maakt. Ondersteuning is snel en professioneel. Ik beveel het 100%!

- Susan, ChezSusan.ch

4 sterren
18 oktober 2023
Snelle installatie, geweldige functionaliteit en uitstekende ondersteuning
Ik had een snelle oplossing nodig voor een klant om individuele sessies aan te kunnen bieden op zijn site. Deze opzet was snel en behoorlijk intuïtief! Het werkt perfect voor wat we hier nodig hebben. Dit product is ook goed gedocumenteerd en het is gemakkelijk om de instructies te volgen. Zoals altijd, de FooEvents support team is responsief, behulpzaam, en een genot om mee te werken als er vragen rijzen en ik hulp nodig had. Marc Hindley
Ster
22 april 2022
"FooEvents heeft voor mij meer dan 100.000 tickets verkocht. Sinds ik FooEvents heb ontdekt in 2020 is het alleen maar beter en beter geworden. De ondersteuning is geweldig, de flexibiliteit van de plugin is geweldig en het heeft mijn webdesign bedrijf rond getransformeerd."
- Fiona Dawson

Ster

"De klantenservice reageert uitstekend - zeer snelle en efficiënte reacties op vragen over tickets, wat de eerste interactie gemakkelijk maakte. Als kleine NPO is de royale NPO-korting op producten een enorme hulp - bedankt!"

Helen

Ster
28 juli 2023
Ik kwam bij FooEvents met name voor de compatibiliteit met barcodescanners, maar ik moet zeggen dat het hands-down de beste en meest flexibele evenemententool is die ik heb gebruikt met betrekking tot listings, boekingsopties en ticketbeheer.
Marc Hindley
Ster
13 apr 2022
"Ik heb FooEvents nu voor een aantal klanten gebruikt. Ze zijn allemaal zeer tevreden en de flexibiliteit is ongeëvenaard. De uitgebreide documentatie helpt je snel op weg, en als je ooit contact moet opnemen met support, dan is hun reactietijd en inzet om eventuele problemen op te lossen uitstekend. Een echte aanrader!"
Scott Spence

Ster

"Geweldige futures voor een uitstekende prijs en geweldige ondersteuning."

- onbir

Ster
13 mei 2022
"Ik was een paar jaar geleden op de markt en probeerde verschillende andere e-ticketing oplossingen. Sinds ik FooEvents heb gevonden heb ik niet meer terug gekeken, het is alles wat ik zocht. Met de constante updates hebben ze functies geïntroduceerd waarvan ik niet eens wist dat ik ze nodig had en waar ik zo op zou vertrouwen. Dit is echt een geweldig product met evenement organisatoren en hun klanten in het achterhoofd."
Vernon Jean

Ster

"Geweldige plugin, ik vind het geweldig! De FooEvents Check-ins app is ook echt geweldig."

Malexisme

Ster

"Ik ben erg onder de indruk van FooEvents! Ik heb het een paar uur geleden gekocht en ben al aan de slag met een zeer complex evenement. Nou ja - het was complex met andere plugins - die van jou maakt het makkelijk!"

Maya W

Ster
"Jullie zijn geweldig - jullie supportteam reageert zeer snel, is aangenaam en beantwoordt altijd mijn concrete vraag. Zeer zeldzaam om te vinden deze dagen 🙂 Dank u!"
Erin Merritt 

Ster

"Dit is een uitstekende plugin. Toen ik een probleem had dat werd veroorzaakt door een andere conflicterende plugin, bood de auteur geweldige hulp aan en ging over tot het aanbieden van een terugbetaling als het niet kon worden opgelost.
We hebben het hoe dan ook opgelost, maar ik had de gemoedsrust dat de auteur zich volledig inzette voor klanttevredenheid.
De uitgifte van tickets en het inchecken via de telefoon is briljant! Met gemak 5 sterren!"

webfoleo

Ster
"Het voordeel van FooEvents is dat je je kunt richten op event management. Veel andere plugins richten zich op de kalender en dat vind ik niet belangrijk. Jouw plugin met de verschillende add-ons dekt de meeste behoeften."
Michael

Ster

"Het ziet er goed uit, het werkt en het is eenvoudig! Dit is de oplossing voor iemand die wil dat zijn evenementen soepel verlopen en er zelfs fancy uitzien. Ik ben echt blij met de barcode scanning functionaliteit en de FooEvents Check-ins app. ZEER TEVREDEN. Bedankt!"

Joundrichi

Ster

"Dit is het tweede jaar dat we FooEvents gebruiken en het wordt steeds beter."

Daniel

Ster

"Eenvoudig te installeren en configureren en perfect voor de behoeften van mijn klant (een kassa voor een lokaal kunstencentrum)"

JonTarrant

Ster

"Geweldig product! Omdat we maar een paar functies per jaar hebben, hoeven we geen gebruik te maken van een website van derden die 5%+ van de kaartverkoop in beslag neemt. De ondersteuning is ook uitstekend!"

Justin

Ster

"Er worden steeds meer nieuwe functies ontwikkeld/uitgebracht. Dit is een geweldige plugin voor wat het doet. Gemakkelijk te gebruiken en rijk aan functies. Bedankt!"

Daziaus

Ster

13 maart 2023

"Ik heb uiteindelijk gekozen voor FooEvents omdat dit de enige plugin op de markt is die een 'echte' meerdaagse evenementen functie heeft, waardoor we meerdaagse evenementen kunnen invoeren die NIET op opeenvolgende dagen zijn. Omdat ik deze plugin nog niet eerder heb gebruikt, had ik een paar problemen met de instellingen die ik naar de ondersteuning heb gemaild en ik kreeg beide keren binnen 24 uur antwoord. Geweldige plugin voor evenementen, ik ben bezig met alle add-ons, omdat ze andere geweldige functies bieden voor organisatoren van evenementen. Ik zou deze plugin aanraden.

Brett

Ster

"Ik ben helemaal weg van deze plugin, het is precies wat ik al een tijdje nodig had en het werkt geweldig. Ik heb ontzag voor je vaardigheden!"

Hannah

Ster
"FooEvents is een geweldige plugin om evenement tickets te beheren. Ik heb het gebruikt voor een internationale beurs en het resultaat was uitstekend. Ik raad het 100% aan! "

javiromero

Ster

"Voorafgaand aan FooEvents heb ik een aantal ticketing plugins geprobeerd - ze beloofden allemaal verschillende functies en leverden de meeste niet tegen een te hoge prijs. FooEvents doet precies wat ik nodig had."

Sithra

Ster

"Als je een evenement plant en op zoek bent naar een ticketing oplossing raden we je aan niet verder te kijken dan FooEvents. Het combineren van de kracht van WordPress en WooCommerce is een serieus geweldig pakket, compleet met ticket barcodes & mobiele check-in app."
Hotelkaarten Pro

Ster

"Dit is DE plugin voor evenementen."

digit89

Ster

"Geweldige plugin voor het verkopen van tickets via WooCommerce. De aanpasbare tickets en scannende smartphone app zijn geweldig!"

eastcoastliquor

Ster
21 januari 2023
"Ik waardeer het gebruik van deze extensies voor WooCommerce als de past bijna al mijn behoeften in ticketing. Het support team is ook echt efficiënt en attent op alle soorten verzoeken zodra ze kunnen helpen en onze ervaring te vergemakkelijken."
Jeff
Ster
9 februari 2023
"Een van de beste plugins die ik heb gebruikt... Supportteam is geweldig. Bedankt jongens..."
Tolis

Ster

"Zo handig, mooi en eenvoudig met een gebruiksvriendelijke interface. Alles werkt zoals verwacht en maakt inchecken een fluitje van een cent."

Salara

Ster

"Gemakkelijk te gebruiken en bijna perfect geïntegreerd met WooCommerce. FooEvents support is zeer behulpzaam en ondersteunend en hebben de dag vele malen gered!"
JJ Heilbron

Ster

"Zeer stabiel en werkt geweldig met al onze andere applicaties. Vrijwel gewichtloos op ons systeem!"

sdinvestor2k

Ster

"FooEvents is een redder in nood voor ons!!! Door de pandemie hadden we een snelle online ticket verkoop oplossing nodig, en geen enkele ontwikkelaar wilde het meteen doen, dus bleven we over met de WordPress optie, en FooEvents was precies de plugin die we nodig hadden."

Bartok

Ster

"Wild Africa Experiences heeft ons lot in handen met FooEvents. De mogelijkheid om direct de beschikbaarheid te veranderen heeft ons echt geholpen. Het is zoveel makkelijker om de koopcyclus in eigen hand te houden en klanten te helpen met vragen."
- Ervaringen met wild Afrika

Ster

"Geweldig product, omdat we maar een paar functies per jaar hebben, hoeven we geen gebruik te maken van een website van derden die 5%+ van de kaartverkoop in beslag neemt. De ondersteuning is ook geweldig"

- Justinth

Ster

"Ik heb al jullie concurrenten getest, maar FooEvents is veruit de beste."

André H 

Ster

"Geweldige plugin, ik vind het geweldig, de app is echt geweldig!"

Nubesti

Ster

"Het ziet er echt goed uit, het werkt en het is eenvoudig! Dit is de optie voor iemand die wil dat zijn evenementen snel werken en er zelfs fancy uitzien. Ik hou echt van de barcode en de app. ZEER TEVREDEN. Heel makkelijk te gebruiken, bedankt!"

joundrichi

Ster

"Uit de doos werkte het gewoon, wat geweldig was om met ons project te beginnen. De installatie is vrij eenvoudig en niet moeilijk als je eenmaal de basislogica van het opzetten van een evenement doorhebt."

Stefan

Vertrouwd door deze merken

Logo 3Logo 4Logo 11 Logo 2 Logo 5 Logo 6 Logo 7 Logo 8 Logo 9 Logo 10 Logo 1

Niet goed geld terug garantie

We staan volledig achter onze producten en geven graag een 100% terugbetaling indien aangevraagd binnen 7 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum.

Envato Trend

Trendsetter

Envato Verkooppunten Sml

Wekelijkse topverkoper

Envato Elite Sml

Elite Auteur

Envato Aanbevolen Sml

Aanbevolen

Envato mijlpaal één miljard

Mijlpaal Lid

Auteur Niveau 8

Auteur Niveau 8

Winkelwagen