Recenzje - FooEvents

Co mówią nasi klienci?

Ponad 10 000 zadowolonych klientów korzysta z FooEvents do sprzedaży biletów i zarządzania wydarzeniami!

Prześlij recenzję

Chętnie dowiemy się, co sprawdziło się w Twoim przypadku, a co wymaga jeszcze dopracowania.
Prześlij recenzję →

WordPress.org

Pozytywne recenzje naprawdę pomagają rozpowszechniać informacje o repozytorium wtyczek WordPress.org.
Prześlij recenzję →

Aplikacje do zameldowania

Opowiedz nam o swoich doświadczeniach związanych z korzystaniem z bezpłatnych aplikacji FooEvents Check-ins.
iOS | Android

Ocena gwiazdkowa

19 kwietnia 2024 r.

Używamy tego systemu biletowego dla wszystkich naszych wydarzeń

Jesteśmy średniej wielkości agencją eventową w Niemczech i używamy tego systemu na wszystkich naszych imprezach (100-7000 osób). Nigdy nie mieliśmy żadnych problemów z wejściówkami czy biletami. Zawsze zdarza się, że ludzie zgłaszają, że nie dostali biletu, ale zazwyczaj jest to wina samych ludzi (filtr antyspamowy). Mogę tylko polecić ten plugin/system ticketów każdemu, kto nie chce płacić dużych opłat żadnym filesmenom. Instalacja na WordPress jest dziecinnie prosta. Raz mieliśmy mały problem ze stroną, ale support szybko go rozwiązał. 10 gwiazdek za wsparcie 😉

- Henning Klus (Emsland Beach Festival)

4 gwiazdki
7 marca 2024 r.

FooEvents to doskonała wtyczka. Używam jej do sprzedaży moich zajęć hobbystycznych na mojej stronie internetowej. Jest doskonale zintegrowany z WooCommerce, co ułatwia życie. Wsparcie jest szybkie i profesjonalne. Polecam 100%!

- Susan, ChezSusan.ch

4 gwiazdki
18 października 2023 r.
Szybka konfiguracja, doskonała funkcjonalność i wsparcie na najwyższym poziomie
Potrzebowałem szybkiego rozwiązania dla klienta, aby móc oferować indywidualne sesje na swojej stronie. Ta konfiguracja była szybka i całkiem intuicyjna! Działa idealnie do tego, czego potrzebujemy. Produkt ten jest również dobrze udokumentowany i łatwo jest postępować zgodnie z instrukcjami. Jak zawsze, zespół wsparcia FooEvents jest responsywny, pomocny i przyjemny w pracy, gdy pojawiają się pytania i potrzebuję pomocy. Marc Hindley
Ocena gwiazdkowa
22 kwietnia 2022 r.
"FooEvents sprzedał dla mnie ponad 100 000 biletów. Odkąd odkryłem FooEvents w 2020 roku, było tylko coraz lepiej. Wsparcie jest niesamowite, elastyczność wtyczki jest świetna i zmieniła mój biznes projektowania stron internetowych."
- Fiona Dawson

Ocena gwiazdkowa

"Obsługa klienta jest znakomita - bardzo szybka i sprawna reakcja na zapytania dotyczące biletów, co ułatwiło początkową interakcję. Jako mała organizacja non-profit, hojna zniżka na produkty jest ogromną pomocą - dziękuję!"

Helen

Ocena gwiazdkowa
28 lipca 2023 r.
Zdecydowałem się na FooEvents przede wszystkim ze względu na jego kompatybilność ze skanerami kodów kreskowych, ale muszę przyznać, że jest to najlepsze i najbardziej elastyczne narzędzie eventowe, z jakiego korzystałem w zakresie ofert, opcji rezerwacji i zarządzania biletami.
Marc Hindley
Ocena gwiazdkowa
13 kwietnia 2022 r.
"Korzystałem z FooEvents dla wielu klientów. Wszyscy są zachwyceni, a elastyczność jest niezrównana. Obszerna dokumentacja umożliwia szybkie rozpoczęcie pracy, a jeśli kiedykolwiek będziesz musiał skontaktować się z pomocą techniczną, ich czas reakcji i zaangażowanie w rozwiązywanie wszelkich problemów są doskonałe. Gorąco polecam!"
Scott Spence

Ocena gwiazdkowa

"Świetne kontrakty futures za wyjątkową cenę i świetne wsparcie".

- onbir

Ocena gwiazdkowa
13 maja 2022 r.
"Byłem na rynku kilka lat temu i wypróbowałem kilka innych rozwiązań e-biletów. Odkąd znalazłem FooEvents, nie oglądałem się za siebie, to wszystko, czego szukałem. Dzięki ciągłym aktualizacjom wprowadzili funkcje, o których nawet nie wiedziałem, że ich potrzebuję i na których tak bardzo polegam. To naprawdę świetny produkt stworzony z myślą o organizatorach wydarzeń i ich klientach".
Vernon Jean

Ocena gwiazdkowa

"Niesamowita wtyczka, uwielbiam ją! Aplikacja FooEvents Check-ins jest również naprawdę świetna."

Malexism

Ocena gwiazdkowa

"Jestem pod ogromnym wrażeniem FooEvents! Kupiłem go kilka godzin temu i już jestem gotowy do pracy z bardzo złożonym wydarzeniem. Cóż - było to skomplikowane z innymi wtyczkami - twoja sprawia, że jest to łatwe!"

Maya W

Ocena gwiazdkowa
"Jesteście niesamowici - wasz zespół wsparcia jest niezwykle responsywny, miły i zawsze odpowiada na moje aktualne pytania. To bardzo rzadkie w dzisiejszych czasach 🙂 Dziękuję!"
Erin Merritt 

Ocena gwiazdkowa

"To znakomita wtyczka. Kiedy miałem problem, który był spowodowany przez inną sprzeczną wtyczkę, autor zaoferował ogromną pomoc i zaoferował zwrot pieniędzy, jeśli nie można było tego naprawić.
I tak naprawiliśmy, ale miałem pewność, że autor był w pełni zaangażowany w zadowolenie klienta.
Wydawanie biletów i odprawa przez telefon są genialne! Z łatwością 5 gwiazdek!"

webfoleo

Ocena gwiazdkowa
"Zaletą FooEvents jest to, że pozwala skupić się na zarządzaniu wydarzeniami. Wiele innych wtyczek koncentruje się na kalendarzu i nie uważam tego za ważne. Twoja wtyczka z różnymi dodatkami spełnia większość wymagań."
Michael

Ocena gwiazdkowa

"Wygląda dobrze, działa i jest proste! Jest to rozwiązanie dla kogoś, kto chce, aby jego wydarzenia przebiegały sprawnie, a nawet wyglądały fantazyjnie. Naprawdę podoba mi się funkcja skanowania kodów kreskowych i aplikacja FooEvents Check-ins. JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. Dziękuję!"

Joundrichi

Ocena gwiazdkowa

"To już drugi rok, w którym korzystamy z FooEvents i jest coraz lepiej".

Daniel

Ocena gwiazdkowa

"Łatwy w instalacji i konfiguracji, idealny dla potrzeb mojego klienta (kasa dla lokalnego centrum sztuki)".

JonTarrant

Ocena gwiazdkowa

"Świetny produkt! Ponieważ uruchamiamy tylko kilka funkcji rocznie, unikamy konieczności korzystania z witryny internetowej innej firmy, która pobiera 5%+ ze sprzedaży biletów. Wsparcie również było doskonałe!"

Justin

Ocena gwiazdkowa

"Coraz więcej nowych funkcji jest opracowywanych/wydawanych. Jest to niesamowita wtyczka do tego, co robi. Łatwa w użyciu i bogata w funkcje. Dziękuję!"

Daziaus

Ocena gwiazdkowa

13 marca 2023 r.

"Ostatecznie zdecydowałem się na FooEvents, ponieważ jest to jedyna wtyczka na rynku, która miała "prawdziwą" funkcję wydarzeń wielodniowych, która pozwoliła nam na wprowadzanie wydarzeń wielodniowych, które NIE odbywały się w kolejnych dniach. Ponieważ wcześniej nie korzystałem z tej wtyczki, miałem kilka problemów z konfiguracją, które wysłałem e-mailem do pomocy technicznej i za każdym razem otrzymałem odpowiedź w ciągu 24 godzin. Świetna wtyczka eventowa, pracująca nad wszystkimi dodatkami, ponieważ mają one inne świetne funkcje dla organizatorów wydarzeń. Polecam zakup tej wtyczki."

Brett

Ocena gwiazdkowa

"Absolutnie uwielbiam tę wtyczkę, jest dokładnie tym, czego potrzebowałem od jakiegoś czasu i działa znakomicie. Jestem pod wrażeniem twoich umiejętności!"

Hannah

Ocena gwiazdkowa
"FooEvents to świetna wtyczka do zarządzania biletami na wydarzenia. Użyłem go na międzynarodowych targach i wynik był doskonały. Polecam 100%! "

javiromero

Ocena gwiazdkowa

"Wypróbowałem wiele wtyczek do sprzedaży biletów przed FooEvents - wszystkie obiecywały różne funkcje i nie dostarczyły większości z nich za zawyżoną cenę. FooEvents robi dokładnie to, czego potrzebowałem".

Sithra

Ocena gwiazdkowa

"Jeśli planujesz wydarzenie i szukasz rozwiązania do sprzedaży biletów, polecamy FooEvents. Łącząc moc WordPress i WooCommerce, jest to naprawdę niesamowity pakiet wraz z kodami kreskowymi biletów i mobilną aplikacją do odprawy".
Hotel Maps Pro

Ocena gwiazdkowa

"To jest wtyczka do obsługi wydarzeń".

digit89

Ocena gwiazdkowa

"Świetna wtyczka do sprzedaży biletów przez WooCommerce. Konfigurowalne bilety i aplikacja do skanowania smartfonów są niesamowite!"

eastcoastliquor

Ocena gwiazdkowa
21 stycznia 2023 r.
"Naprawdę doceniam korzystanie z tych rozszerzeń dla WooCommerce, ponieważ spełniają one prawie wszystkie moje potrzeby w zakresie obsługi zgłoszeń. Zespół wsparcia jest również bardzo wydajny i uważny na wszelkiego rodzaju prośby, gdy tylko mogą pomóc i ułatwić nam pracę".
Jeff
Ocena gwiazdkowa
9 lutego 2023 r.
"Jedna z najlepszych wtyczek, jakich używałem... Zespół wsparcia jest świetny. Dziękuję wam..."
Tolis

Ocena gwiazdkowa

"Wygodny, piękny i prosty interfejs. Wszystko działa zgodnie z oczekiwaniami i sprawia, że odprawa jest dziecinnie prosta".

Salara

Ocena gwiazdkowa

"Łatwy w użyciu i niemal idealnie zintegrowany z WooCommerce. Wsparcie FooEvents jest niezwykle pomocne i wspierające i wielokrotnie uratowało dzień!"
JJ Heilbron

Ocena gwiazdkowa

"Bardzo stabilna i świetnie współpracująca ze wszystkimi naszymi aplikacjami. Praktycznie nieważki w naszym systemie!"

sdinvestor2k

Ocena gwiazdkowa

"FooEvents to dla nas ratunek!!! Z powodu pandemii potrzebowaliśmy szybkiego rozwiązania do sprzedaży biletów online, a żaden programista nie chciał tego zrobić od razu, więc pozostała nam opcja WordPress, a FooEvents był właśnie wtyczką, której potrzebowaliśmy ".

Bartok

Ocena gwiazdkowa

"Wild Africa Experiences jest właścicielem naszego przeznaczenia dzięki FooEvents. Możliwość zmiany dostępności w locie naprawdę wzmacnia naszą pozycję. Posiadanie cyklu zakupowego i możliwość pomagania klientom w zadawaniu pytań jest o wiele łatwiejsze".
- Doświadczenia z dziką Afryką

Ocena gwiazdkowa

"Świetny produkt, ponieważ uruchamiamy tylko kilka funkcji rocznie, unikamy konieczności korzystania z witryny innej firmy, która pobiera 5%+ ze sprzedaży biletów. Wsparcie również było świetne"

- Justinth

Ocena gwiazdkowa

"Przetestowałem wszystkich konkurentów, ale FooEvents jest zdecydowanie najlepszy".

Andre H 

Ocena gwiazdkowa

"Niesamowita wtyczka, uwielbiam ją, aplikacja jest naprawdę świetna!"

Nubesti

Ocena gwiazdkowa

"Wygląda naprawdę dobrze, działa i jest proste! Jest to opcja dla kogoś, kto chce, aby jego wydarzenia działały szybko, a nawet wyglądały fantazyjnie. Naprawdę podoba mi się kod kreskowy i aplikacja. JESTEM BARDZO ZADOWOLONY. Bardzo łatwa w użyciu, dziękuję!"

joundrichi

Ocena gwiazdkowa

"Po wyjęciu z pudełka po prostu działało, co było świetne, aby rozpocząć nasz projekt. Konfiguracja jest dość prosta i nie jest trudna, gdy tylko zrozumiesz podstawową logikę konfiguracji wydarzenia".

Stefan

Zaufane przez te marki

Logo 3Logo 4Logo 11 Logo 2 Logo 5 Logo 6 Logo 7 Logo 8 Logo 9 Logo 10 Logo 1

Gwarancja zwrotu pieniędzy bez zastrzeżeń

Mocno stoimy za naszymi produktami i chętnie zwrócimy pieniądze za 100%, jeśli zażądamy tego w ciągu 7 dni od pierwotnej daty zakupu.

Envato Trending Sml

Trendsetter

Envato Topseller Sml

Tygodniowy bestseller

Envato Elite Sml

Elite Author

Envato Featured Sml

Polecane

Miliardowy kamień milowy Envato

Członek Milestone

Autor Poziom 8

Autor Poziom 8

Koszyk